Om mig.

Jag är röstnörd! Mitt intresse för hur människor låter och vad de förmedlar är mycket stort, nästan omåttligt.

Det gjorde att jag utbildade mig till Logonom – röst- och talpedagog med estetisk inriktning. De senaste tio åren har jag haft glädjen att få arbeta med ledare i näringslivet, politiker, skådespelare dvs. personer som är synliga och är angelägna att nå ut med sitt budskap. Eftersom jag är skådespelerska med 30 år i yrket brinner jag för rösten och textinterpretationen.

Men jag är inte bara röstnörd utan också mycket intresserad av hur vår kropp fungerar eller vad som hänt när den inte fungerar. Det har gjort att jag läst en hel del anatomi, fysiologi inte minst under min fyraåriga naturläkarutbildning men också under min vidareutbildning i homeopati. Numera ägnar jag tiden på min alternativmedicinska privatpraktik åt att behandla med hjälp av frekvensmedicin.

Jag är nyfiken av naturen och kunde därför inte låta bli att för några år sedan läsa en fil mag i Praktisk kunskap (filosofi) på Södertörns högskola där min uppsats hade titeln ”Skammen och de icke-verbala signalerna vid inlärningssituationer”

På Dramaten är jag röstpedagog och på Enskilda högskolan undervisar jag i röst, kommunikation och retorik.

Jag har med andra ord världens bästa jobb!